Harc a Google helyezésért

Minden webáruház áhított célja a jó Google helyezés

Miért?

A Google első oldalán lenni olyan, mintha az áruházad a főváros legforgalmasabb utcáján lenne. Sőt olyan utcában, hol kimondottan a Te termékeidet keresik. Sok látogató, sok vevő, folyamatosan.

Ha a Google 10. oldalán vagy, akkor az olyan, mint ha egy falu kis utcájában lenne az áruházad. Ugye nem építenél oda áruházat, legyen az bármilyen pedáns webáruház is?

Néhány tény, ami a helyes irányba tereli a véleményed:

  • A Google-ben nem csak a városodból keresnek, hanem az egész ország itt van.
  • Az egész ország mindig a Google első oldalára érkezik.
  • A keresett termék, szinte minden változata, már fellelhető a Google első oldalán lévő webáruházakban.
  • Nem vagy keresőoptimalizáló szakember. (Nem vagy a Google első oldalára kerülés szakembere)

A fentiek tükrében látod a problémát?

Na, ezt a problémát oldottuk meg Neked.
Külön keresőoptimalizáló programot építettünk be. Ilyent csak ebben a webáruházban találsz. Webáruház bérlés alatt ezt a programot:

  • Nem kell megtanulnod.
  • Érteni fogod.
  • Ingyen és folyamatosan a rendelkezésedre áll.

Ez a webáruház ebben a legerősebb a jó Google helyezés elérésében.

Nem tud mindent ellenőrizni ez a program sem. Nem ismeri a Te üzleti igényeidet, pl.: mire szertnél megjelnni a Google keresőben. Ezért a webáruház bérlés előtt fontos lenne ezt elolvasnod: webáruház betegségek

Nem elég a 100% SEO barát webáruház

seo

Minden bérelt és nem bérelt webáruház ezt szeretné. A Google első oldalán irdatlan vásárlói tömeg van, naponta. Ezért erre nagy a versengés, mindenki erre gyúr.
Ezért webáruház választásnál sarkalatos szempont a webáruház keresőoptimalizálása. Talán ez az, amire a legjobban figyelned kell. Ez élet-halál ura lehet az üzletedben, mert lehet bármilyen szuper, minden más téren a webáruházad, ha nem találnak rá a vevők.

Mikor webáruház bérlésre adod a fejed, mindenhol azt fogod látni, hogy a „webáruház 100% SEO barát”, vagy  „webáruház 150% SEO barát”.  (A SEO az angol Search Engine Optimization rövidítése, ami magyarul keresőoptimalizálást jelent.)

Nos, ezzel semmiképpen ne elégedj meg! Ez alap, minden webáruház csípőből tudja már. Ha csak ennyit látsz, valószínűleg csak ennyit is tud a webáruház. Ezzel nem leszel jobb, ezzel nem leszel az első oldalon a google-ben.

Kell egy jolly joker, egy aduász, amivel lepipálod a versenytársakat. Van ilyen, be van integrálva a bérelhető webáruházunkba. Ez (is) plusz költség nélkül a tied.

 

Ne feledd!
Pénzt csak akkor hoz az áruházad, ha már élesben is működik.

   VAGY   
Copyright © WEBHASZON Vállalkozás. Alapítva: 2008